Energetikai tanúsítványok készítése
Tiszaújvárosban

Az energetikai tanúsítás kötelező, ha az ingatlant eladják vagy bérbe adják.

  06-70-527-0868
Társasházi lakások
0-50 m² - 16 000  Ft

51-90 m² - 17 000  Ft
RÉSZLETEK »
Családi házak
0-90 m² - 21 000  Ft

91-120 m² - 22 000  Ft
RÉSZLETEK »
Fix helyi árak
TELJES ÁRLISTA ITT
Ha ingatlanja Tiszaújvárosban található, itt tekintheti meg a tanúsítás díját.

Vállaljuk az elkészítését

Vállalkozunk az energetikai tanúsításra Tiszaújvárosban és 50 km-en belül található településeken. Garantáljuk, hogy minden szempontból hiteles, hivatalos tanúsítványt kap kézhez.

Energetikai tanúsítvány

Az energetikai tanúsítvány az ingatlan energiafogyasztását értékeli. Az ingatlan energetikai besorolást kap, amely alapján következtethetünk a várható energiafogyasztásra és rezsiköltségekre. A tanúsítványt csak megfelelő jogosultsággal rendelkező szakértő állíthatja ki, jogszabályban leírt szigorú feltételek betartása mellett.

Tiszaújvárosban és körzetében

Tiszaújváros a tanúsítói szolgáltatási területünk központja. Legnagyobb részben társasházi lakásokat és családi házakat tanúsítunk, de referencia munkáink között van a Piramis üzletközpont is. Bármilyen épületenergetikai feladatra vállalkozunk a térségben.

ÁRLISTA

Mezőcsát, Nyékládháza, Polgár, Hajdúnánás

Kiszállási díjjal növelt árakon végezzük az energiatanúsítványok készítését a közeli városokban. Mezőcsáton rendszeresen dolgozunk, valamint Nyékládházán található épületekre is végezzük a szolgáltatást. Ha innen vagy a körzetben található falvakból keres minket, telefonon vagy e-mailben küldünk Önnek egyedi árajánlatot. Vegye fel velünk a kapcsolatot: Hejőpapi, Hejőbába, Igrici, Nemesbikk, Kesznyéten, Ónod, Sajószöged, Sajóörös, Tiszapalkonya, Tiszatarján településekről!

Hajdú-Bihar megyéből is várjuk ajánlatkérését. Polgáron, Hajdúnánáson is dolgozunk, ha az Ön háza itt vagy a szomszédos Tiszavasváriban, Hajdúdorogon vagy Görbeházán található, várjuk egyedi ajánlatkérését telefonon vagy adatlapunkkal!

A tanúsítás lépései

1. Megrendelés

Megrendelését tudjuk fogadni telefonon vagy a megrendelőlap segítségével.

2. Felmérés

A helyszínen felmérjük az ingatlant az Ön vagy megbízottja jelenlétében.

3. Elkészítés

Elkészítjük a hiteles energetikai tanúsítványt és eljuttatjuk Önhöz.