Energetikai tanúsítványok készítése Tiszaújvárosban

Hiteles energetikai tanúsítvány helyszíni felméréssel. Adásvételhez, bérbeadáshoz, használatbavételhez.

Árak

Társasházi lakásokra

0 – 90 m² alapterület: 22 000  Ft

Családi házakra

0 – 90 m² alapterület: 26 000  Ft
91 – 120 m² alapterület: 28 000  Ft
121 – 160 m² alapterület: 30 000  Ft

Az árak minden költséget tartalmaznak (ÁFA, kiszállás, felmérés, hitelesítés, stb.). A hiteles energetikai tanúsítvány Tiszaújvárosban érvényes ára látható.

Megrendelés küldése

Megrendelés az alábbi űrlappal, vagy telefonon lehetséges hétfőtől péntekig 8:00 – 18:00 között a 06-70-527-08-68 számon.

MEGRENDELÉS »

Árajánlat kérése

Tiszaújvároson kívül előzetesen árajánlatot adok: Sajószöged, Nagycsécs, Nyékládháza, Hejőpapi, Hejőbába, Nemesbikk, Tiszapalkonya, Mezőcsát, Polgár. Energetikai pályázatokhoz is várom ajánlatkérését!

AJÁNLATKÉRÉS »
Minta energetikai tanúsítvány a besorolással

Hiteles energetikai tanúsítvány

A hiteles energetikai tanúsítvány az ingatlan energiahatékonyságát értékelő dokumentum, amely az Országos Építésügyi Nyilvántartásban regisztrálva van. Az ingatlan energetikai besorolást kap, amely alapján következtethetünk a várható energiafogyasztásra és rezsiköltségekre. A tanúsítványt csak jogosultsággal rendelkező szakértő állíthatja ki, jogszabályban leírt feltételek betartása mellett.

Az elkészítés menete

  1. Megrendelés: megrendelését telefonon vagy a megrendelőlap segítségével tudja elküldeni.
  2. Felmérés: a helyszínen felmérem az ingatlant az Ön vagy megbízottja jelenlétében.
  3. Elkészítés: elkészítem a hiteles energetikai tanúsítványt, átadom vagy eljuttatom Önhöz.

Tiszaújvárosban és térségében

Energetikai tanúsítványt Tiszaújvárosban és térségében (50 km-en belül) készítek. Legnagyobb részben társasházi lakásokat és családi házakat tanúsítok, de referencia munkáim között van a Piramis üzletközpont is. Bármilyen épületenergetikai feladatra vállalkozom Tiszaújvárosban és térségében.

Mezőcsáton, Nyékládházán, Polgáron és Hajdúnánáson is

Kiszállási díjjal növelt árakon végzem az energiatanúsítványok készítését Tiszaújvároson kívül. Mezőcsáton rendszeresen dolgozom, valamint Nyékládházán található épületekre is végzem a szolgáltatást. Ha innen, vagy a körzetben található falvakból keres, telefonon vagy e-mailben küldök Önnek egyedi árajánlatot. Vegye fel velem a kapcsolatot: Hejőpapi, Hejőbába, Igrici, Nemesbikk, Kesznyéten, Ónod, Sajószöged, Sajóörös, Tiszapalkonya, Tiszatarján településekről! Hajdú-Bihar megyéből is várom ajánlatkérését. Polgáron, Hajdúnánáson is dolgozom, ha az Ön háza itt vagy a szomszédos Tiszavasváriban, Hajdúdorogon vagy Görbeházán található, várom egyedi ajánlatkérését telefonon vagy adatlapommal!

Mire van szükség Öntől?

Az ingatlan pontos címére és helyrajzi számára. Nem szükségesek tervrajzok, minden felmérésre kerül a helyszínen, de az ingatlanba történő bejutást biztosítani kell részemre.